Bananinis varškės apkepas

Bananinis varškės apkepas
Ingredientai:
  • Varškė, 400 gramų
  • Bananai, 1 vienetas
  • Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Razinos, 1 saujelė
  • Kiaušinis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrinkite inde varškę.

  2. Išplakite kiaušinį, vaniliną ir paprastą cukrų

  3. Supilkite į varškę išplaktą kiaušinį, suberkite miltus, manus, sudėkite grietinę ir ištirpintą sviestą, viską gerai išmaišykite.

  4. Sudėkite į gautą masę smulkiais kubeliais supjaustytą bananą ir išmirkintas razinas.

  5. Viską išmaišykite ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą.

  6. Kepkite apie 1 valandą 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą