- Avižiniai dribsniai, 300 gramų
- Lukštentos saulėgrąžos, 60 gramų
- Anakardžių riešutai, 60 gramų
- Moliūgų sėklos, 60 gramų
- Kakavos milteliai, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Medus, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Bananai, 2 vienetai
- Jogurtas
- Švieži vaisiai ar uogos pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sumaišykite smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir dribsnius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir medų, sudėkite pertrintus bananus, gerai išmaišykite, suberkite sausus ingredientus ir dar kartą išmaišykite.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paskleiskite masę kepimo formoje, kepkite 15-20 min., kol apskrus. Periodiškai pamaišykite. Ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Patiekite su jogurtu ir šviežiomis uogomis arba vaisiais.