- Baklažanai, 3 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Aliejus kepimui
- Malti džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Malti juodieji pipirai
- Varškės sūris, 200 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, kol apskrus.
Baklažanus supjaustykite kubeliais, sudėkite į keptuvę su svogūnu, gaminkite 10 minučių, kol suminkštės.
Daržoves šiek tiek atvėsinkite ir sugrūskite mentele.
Įmuškite kiaušinį, sudėkite sūrį, džiūvėsėlius, druską ir pipirus, viską gerai išmaišykite ir formuokite kotletukus.
Apkepkite iš abiejų pusių nedideliame aliejaus kiekyje.