- Baklažanai, 2 vienetai
- Pomidorai, 5 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Petražolės, 1 pundelis
- Kiaušinis, 1 vienetas
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Baklažanų odelę nulupkite (nebūtina), juos supjaustykite kubeliais, užberkite druskos ir palikite valandai. Druska padės pašalinti vandens perteklių. Tuomet baklažanų kubelius perplaukite po tekančiu vandeniu, leiskite apdžiūti.
Apdžiūvus baklažanams ant jų muškite kiaušinį, permaišykite. Ir apkepinkite aliejuje apie 10 min.
Kepintus baklažanus sumaišykite su labai plonais, permatomais pusžiedžiais pjaustytu svogūnų ir plonomis riekelėmis pjaustytais pomidorais. Berkite smulkintų petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį. Užtaisykite aliejumi.
2018-07-27 22:58