Avokadų traškučiai

Avokadų traškučiai
Ingredientai:
  • Didelis gerai prinokęs avokadas, 1 vienetas
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0.75 stiklinės
  • Citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakų granulės, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Itališkas priskonių mišinys, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių, išklokite skardą kepimo popieriumi. Dubenyje pertrinkite šakute avokado minkštimą ir sumaišykite su tarkuotu sūriu, citrinos sultimis, česnakų granulėmis, druska ir prieskoniais.

  2. Dėkie masę arbatiniu šaukšteliu ant kepimo popieriaus, palikdami maždaug 7.5 cm tarpus. Paplokite šaukštu arba matavimo indelio dugnu, prieš tai papurškę ji aliejumi, kad neliptų. Kepkite, kol apskrus ir taps traškūs, apie 15-18 minu., tada atvėsinkite ir patiekite.

  3. Šiuos traškučius galima valgyt su įvairiais jūsų mėgstamais užtepais (pesto, humusu ir kt.).

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Anastasija
» Rašyti komentarą