- Avokadai, 2 vienetai
- Keli vyšniniai pomidorai
- Mocarela sūris (supjaustytas kubeliais), 50 gramų
- Itališko prieskonių mišinio pagal skonį
- Balzaminio acto
- Šiek tiek alyvuogių aliejaus
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- Bazilikų papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus, minkštimą šiek tiek išskobkite.
Dubenyje sumaišykite supjaustytą avokadų minkštimą, sūrį, perpjautus vyšninius pomidorus, itališkus prieskonius, actą ir alyvuogių aliejų, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
Įdarykite šiomis salotomis avokadų puseles.
Patiekite pabarstę šviežiais bazilikais. Skanaus!