- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Avokadai, 2 vienetai
- Jogurtas (be priedų), 4 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Vyno actas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Avokadus nulupkite, pašalinkite kaulus. Labai smulkiai supjaustykite, įmaišykite jogurtą (galima pakeisti liesa grietine, naminiu majonezu), spaustuku perspaustą česnaką, įpilkite vyno actą, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais. Išmaišykite.
Visus ingredientus taip pat galite tiesiog sutrinti maisto smulkintuvu.
Užtepą tiekite su duona, skrebučiais, duoniukais. Juo galima įdaryti nedidelių pomidorų puseles.
2017-08-11 14:49