Avižinis apkepas su vaisiais

Avižinis apkepas su vaisiais
Ingredientai:
  • Pienas, 0.5 litro
  • Avižiniai dribsniai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kondensuotas pienas, 0.5 skardinės
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
  • Vaisiai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite pienišką avižinę košę su cukrumi, atvėsinkite.

  2. Įmaišykite kiaušinius, kondensuotą pieną, cinamoną ir pjaustytus šviežius arba džiovintus vaisius (tai gali būti obuoliai, persikai ir pan.)

  3. Sukrėskite masę į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15-20 min.

Porcijų skaičius: 8
» Rašyti komentarą