- Sviestas, 100 mililitrų
- Avižiniai dribsniai, 250 gramų
- Cukrus, 80 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Vanilinis cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sumaišykite tirpintą sviestą su miltais, druska, cukrumi, išmirkintomis razinomis ir dribsniais, supilkite plaktą kiaušinį ir išmaišykite.
Dėkite po šaukštelį tešlos ant kepimo popieriumi išklotos skardos, gražiai paskleiskite ir kepkite įkaitintoje vidutinio karštumo orkaitėje 8-11 min.
Palikite apie 10 minučių, kad atvėstų ir sukietėtų, patiekite.