Avižiniai batonėliai su spanguolėmis

Avižiniai batonėliai su spanguolėmis
Ingredientai:
  • Greito paruošimo avižiniai dribsniai, 2 stiklinės
  • Smulkinti migdolai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kokoso drožlės, 4 valgomieji šaukštai
  • Džiovintos spanguolės, 100 gramų
  • Kokoso aliejus, 50 mililitrų
  • Medus, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite stiklinę dribsnių, sumaišykite su migdolais, kokosų drožlėmis, likusiais dribsniais ir spanguolėmis.

  2. Nedideliame puode ant silpnos ugnies pakaitinkite aliejų ir medų, suberkite paruoštą mišinį ir išmaišykite.

  3. Sudėkite į formeles, papresuokite rankomis ir palikite šaldytuve sustingti 1-2 valandoms. Išimkite ir supjaustykite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ANONIMAS
2018-05-07 12:39
labai skanu tikrai nemeluoju tik savo vaika i ligonine vežiau ta....
TAVO MAMA
2018-05-07 12:30
mano vaikas nualpo ir alergija ivyko
Violeta
2017-02-26 18:26
Ačiū už receptą. Aš naudojau paprastą aliejų, cukrų, nes neturėjau medaus ir kokosų aliejaus.Cukrus karamelizavosi su aliejumi keptuvėje. O vietoje spanguolių - naudojau šaldytas vyšnias be kauliukų. Super. Ačiū.
jira
2015-02-03 23:40
Vaikas abstulbo
virginia
2014-08-03 09:23
paprasta,skanu ir sveika.