Avižinė pusryčių košė su moliūgais

Avižinė pusryčių košė su moliūgais
Ingredientai:
  • Kokosų pienas, 2 stiklinės
  • Avižiniai dribsniai, 0.66 stiklinės
  • Trintas moliūgas, 0.5 stiklinės
  • Ispaninio šalavijo sėklos, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Vanilės ekstraktas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Imbierų milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Malti muskatai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode ant vidutinio stiprumo ugnies užvirinkite pieną.

  2. Suberkite dribsnius, sumažinkite temperatūrą, sudėkite trintą moliūgą, ispaninio šalavijo sėklas, virkite 5-7 minutes.

  3. Suberkite prieskonius, druską, supilkite vanilės ekstraktą, virkite dar 5-7 minutes.

  4. Burnoje tirpstanti sveika košė puikiai dienos pradžiai!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą