- Virti avinžirniai, 500 gramų
- Susmulkintas salieras, 1 vienetas
- Susmulkintas svogūnas, 0.5 vieneto
- Naminis majonezas ar jūsų mėgstamas salotų užpilas, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovinti krapai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Avinžirnius nusunkite ir šiek tiek apsausinkite popieriniu rankšluosčiu, suberkite į dubenį ir sugrūskite šakute. Sumaišykite su salieru, svogūnu, majonezu, citrinos sultimis, krapais, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Paruoštą masę tiekite su skrebučiais, pita, galima įsukti į lavašą. Salierą galite pakeisti kitomis daržovėmis (pavyzdžiui, kininiais kopūstais), o majonezą - bet kokiu jūsų mėgstamu salotų užpilu.