- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Vyšniniai pomidorai, 500 gramų
- Čili milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kario milteliai, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Kuminas, 3.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnų milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė
- Kukurūzai, 0.75 stiklinės
- Kokosų pienas, 1 stiklinė
- Špinatai, 1.5 stiklinės
- Kalendra, 2 pundeliai
- Aitriosios paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Ryžiai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kai įkais, dėkite pomidorus ir visus prieskonius bei pavirkite apie 3 minutes, maišydami. Įspauskite česnako ir pavirkite dar minutę. Dėkite kukurūzus, įpilkite kokosų pieno.
Viską gerai išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių, neuždengdami, retkarčiais pamaišydami. Jeigu norite išgauti gilesnį skonį, galite virti šiek tiek ilgiau.
Kol viskas troškinasi, išsivirkite ryžių (1 stiklinė vandens 1-ai stiklinei ryžių).Tada suberkite avinžirnius, sudėkite špinatus ir uždenkite, bei virkite apie 3 min. Skanaus!