Avinžirnių salotos su kale kopūstu

Avinžirnių salotos su kale kopūstu
Ingredientai:
  • Kale kopūstas, 2 saujos
  • Tahini pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrina, 1 vienetas
  • Konservuoti avinžirniai, 1 stiklinė
  • Bolivinės balandos kruopos, 1 stiklinė
  • Morka, 2 vienetai
  • Kaparėliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnako skiltelės, 2 vienetai
  • Čili milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Rūkytos paprikos milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės, bolivinės balandos kruopas.

  2. Dubenyje dėkite pjaustytą kale kopūstą, suberkite avinžirnius, įspauskite citrinos sulčių (jos likutį papjaustykie, jei norite, ir taip pat sudėkite į dubenį). Po poros minučių, leidę pastovėti kale kopūstui su avinžirniais, dėkite likusius ingredientus. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Joana
» Rašyti komentarą