- Kale kopūstas, 2 saujos
- Tahini pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Citrina, 1 vienetas
- Konservuoti avinžirniai, 1 stiklinė
- Bolivinės balandos kruopos, 1 stiklinė
- Morka, 2 vienetai
- Kaparėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Česnako skiltelės, 2 vienetai
- Čili milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Rūkytos paprikos milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės, bolivinės balandos kruopas.
Dubenyje dėkite pjaustytą kale kopūstą, suberkite avinžirnius, įspauskite citrinos sulčių (jos likutį papjaustykie, jei norite, ir taip pat sudėkite į dubenį). Po poros minučių, leidę pastovėti kale kopūstui su avinžirniais, dėkite likusius ingredientus. Skanaus!