- Virti avinžirniai, 70 gramų
- Vidutinio dydžio agurkas, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Smulkintas raudonas svogūnas, 0.5 vieneto
- Smulkintos alyvuogės, 0.5 stiklinės
- Trupinta feta, 0.5 stiklinės
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų
- Baltojo vyno actas, 0.25 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Šviežios kapotos petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Aitriųjų paprikų dribsniai, 0.25 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Dubenyje sumaišykite avinžirnius, supjaustytą agurką, papriką, alyvuoges ir fetos sūrį, pabarstykite druska ir pipirais.
Į stiklainį supilkite actą, aliejų, citrinos sultis, suberkite petražoles, aitriųjų paprikų dribsnius, įdėkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską išplakite ir užpilkite salotas.