Avinžirnių salotos

Avinžirnių salotos
Ingredientai:
  • Virti avinžirniai, 70 gramų
  • Vidutinio dydžio agurkas, 1 vienetas
  • Paprika, 1 vienetas
  • Smulkintas raudonas svogūnas, 0.5 vieneto
  • Smulkintos alyvuogės, 0.5 stiklinės
  • Trupinta feta, 0.5 stiklinės
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų
  • Baltojo vyno actas, 0.25 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
  • Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Šviežios kapotos petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Aitriųjų paprikų dribsniai, 0.25 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišykite avinžirnius, supjaustytą agurką, papriką, alyvuoges ir fetos sūrį, pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Į stiklainį supilkite actą, aliejų, citrinos sultis, suberkite petražoles, aitriųjų paprikų dribsnius, įdėkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską išplakite ir užpilkite salotas.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą