- Aviečių uogienė, 100 gramų
- Avietės, 200 gramų
- Varškė, 250 gramų
- Grietinėlė, 150 mililitrų
- Vafliai arba trapūs sausainiai, 100 gramų
- Šokoladas, 50 gramų
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Varškę pertrinkite per sietelį, išplakite plaktuvu iki vienalytės masės kartu su grietinėle ir cukraus pudra.
Sausainius arba vaflius sutrupinkite (bet ne per smulkiai), šokoladą sutarkuokite.
Į stiklinę įpilkite šiek tiek uogienės, varškės masės, įberkite sausainių arba vaflių ir šokolado, vėl užpilkite varškės masės.
Galite pakartoti (viršutiniame sluoksnyje turi būti varškė). Papuoškite avietėmis ir patiekite.
2019-05-02 11:39