Avietinis varškės desertas

Avietinis varškės desertas
Ingredientai:
  • Aviečių uogienė, 100 gramų
  • Avietės, 200 gramų
  • Varškė, 250 gramų
  • Grietinėlė, 150 mililitrų
  • Vafliai arba trapūs sausainiai, 100 gramų
  • Šokoladas, 50 gramų
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertrinkite per sietelį, išplakite plaktuvu iki vienalytės masės kartu su grietinėle ir cukraus pudra.

  2. Sausainius arba vaflius sutrupinkite (bet ne per smulkiai), šokoladą sutarkuokite.

  3. Į stiklinę įpilkite šiek tiek uogienės, varškės masės, įberkite sausainių arba vaflių ir šokolado, vėl užpilkite varškės masės.

  4. Galite pakartoti (viršutiniame sluoksnyje turi būti varškė). Papuoškite avietėmis ir patiekite.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Jurga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danutė
2019-05-02 11:39
Šaunus desertas,kartais keičiu uogienes ir vaisius.Ačiū už receptuką.