- Morkos, 500 gramų
- Agurkai, 200 gramų
- Česnako skiltelė, 1 vienetas
- Šviežias imbieras (gabaliukas)
- Sezamų sėklos, 20 gramų
- Sojų padažas, 50 mililitrų
- Sezamų aliejus, 40 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Morkas nuskuskite ir sutarkuokite arba supjaustykite labai plonais šiaudeliais, sumaišykite su pjaustytais agurkais.
Nulupkie ir smulkiai sutarkuokite imbierą bei česnaką, gerai abu pertrinkite iki vienalytės masės. Įpilkite aliejaus, sojų padažo, gerai išmaišykite.
Šiuo mišiniu užpilkite daržoves, išmaišykite, palikite pasimarinuoti vėsioje vietoje 30 min., pabarstykite sezamų sėklomis ir patiekite.