- Jautiena, 750 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Mėsos sultinys, 200 mililitrų
- Kriaušė, 1 vienetas
- Razinos, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pipirai
- Bulvės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą nuplaukite, pašalinkite plėves, supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnus.
Nuplikinkite ir nulupkite pomidorus, supjaustykite minkštimą stambiais gabaliukais.
Iš mėsos likučių išvirkite sultinį, pasūdykite.
Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite mėsos gabaliukus, kol paruduos.
Sudėkite svogūnus, pomidorus, pamaišydami gaminkite dar 5 minutes. Supilkite sultinį, įberkite druskos, pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Kriaušę nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas. Vaisių supjaustykite gabaliukais. Razinas nuplaukite.
Sudėkite kriaušę ir razinas į troškinį, gaminkite 10 minučių. Bulves virkite atskirai (bet galima sudėti į tą patį troškinį, likus 30 minučių iki gaminimo pabaigos).