- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Balzamiko actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Žalia citrina, 1 vienetas
- Vyšniniai pomidorai, 10 vienetų
- Arbūzas, 250 gramų
- Feta sūris, 250 gramų
- Šviežia mėta, 1 sauja
- Šviežias bazilikas, 1 sauja
- Druska, 4 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Supjaustykite arbūzą ir feta sūrį vidutinio dydžio kubeliais. Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę. Sudėkite viską į didelį dubenį.
Užpilkite alyvuogių aliejaus, balzamiko acto, įspauskite citrinos sulčių, įberkite druskos ir pabarstykite pasmulkintų baziliko ir mėtos lapelių. Skanaus!