Arbūzai su šokoladu

Arbūzai su šokoladu
Ingredientai:
  • Arbūzas (be sėklų), 0.5 vieneto
  • Šokolado plytelė, 1 vienetas
  • Kokosų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Jūros druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išklokite padėklą kepimo popieriumi, sudėkite trikampukais supjaustytą arbūzą ir palikite šaldiklyje bent valandai (galima ir per naktį, tik reikėtų pridengti).

  2. Ištirpinkite šokoladą, įmaišykite kokosų aliejų.

  3. Padažykite arbūzo trikampukus į šokoladą ir padėkite ant padėklo sustingti. Patiekite pabarstę jūros druska.

  4. Kokosų aliejus šiame recepte nėra būtinas, tačiau jis padeda gražiai sustingti šokoladui. Lengvai paruošiama ir skanu, ypač tinka, kai norisi gaivesnio deserto.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Violeta
» Rašyti komentarą