- Vanduo, 500 mililitrų
- Juodoji arbata, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Persimonas, 1 vienetas
- 2-3 cm dydžio imbiero gabaliukas
- Ciberžolė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Maltas cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai (ant peilio galiuko)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Imbierą sutarkuokite, persimoną nuplikinkite, jeigu labai gerai prinokęs - išskobkite minkštimą į arbatinuką, jei kietokas - smulkiai supjaustykite.
Visus ingredientus užpilkite arbatinuke verdančiu vandeniu ir palikite 5 minutėms pritraukti.
Originalaus skonio arbata padeda apsisaugoti nuo peršalimo ir sustiprinti imunitetą. Patiekti galima su citrinos griežinėliu.