Apkepti burokėliai

Apkepti burokėliai
Ingredientai:
  • Burokėliai, 5 vienetai
  • Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
  • Apelsinų sultys, 1 stiklinė
  • Augalinis aliejus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlius supjaustykite į dvi arba keturias dalis (priklauso nuo dydžio), sudėkite į kepimo formą.

  2. Pabarstykite cinamonu, apipurkškite augaliniu aliejumi, apipilkite sultimis, pridenkite folija ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje nuo 40 minučių iki 1,5 valandos.

  3. Prieš patiekdami leiskite atvėsti, apipilkite išsiskyrusiomis sultimis. Tinka salotoms (tokiu atveju patiekiama kartu su apelsinų skiltelėmis, viršus pabarstomas tarkuota žievele ir apipilamas trupučiu alyvuogių aliejaus) ir kaip atskiras patiekalas.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą