Apkepas su tuno įdaru

Apkepas su tuno įdaru
Ingredientai:
  • Tunas, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 galva
  • Paprika, 1 vienetas
  • Riešutai, 1 saujelė
  • Pomidorai, 400 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 žiupsnelis
  • Tešla, 2 lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo indą ištepti aliejumi.

  2. Įtiesti vieną tešlos lakštą. Tešla iškloti ir kraštus, kad įdaras, kai sudėsime, neišbėgtų.

  3. Svogūną ir papriką susmulkinti ir pakepinti.

  4. Sudėti ant tešlos.

  5. Sudėti tuną. Tunas tinka tiek aliejuje, tiek savo sultyse.

  6. Sudėti virtus ir supjaustytus kiaušinius, pomidorų kubelius, riešutus, apibarstyti prieskoniais.

  7. Viską uždengti antruoju tešlos lakštu.

  8. Viršų aptepti aliejumi.

  9. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių. Skanaus

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Elina
» Rašyti komentarą