Antienos salotos su ypatingu padažu

Antienos salotos su ypatingu padažu
Ingredientai:
  • Antis, 400 gramų
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
  • Serbentų džemas, 2 valgomieji šaukštai
  • Avokadas, 1 vienetas
  • Salota, 1 vienetas
  • Kininis kopūstas, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite medų ir sojos padažą, šiuo mišiniu aptepkite krūtinėlę ir marinuokite apie 3 - 4 val. Iškepkite keptuvėje arba orkaitėje.

  2. Į lėkštę sudėkite smulkintas salotas, kopūstą, avokadą ir antieną, užpilkite aliejaus, acto ir džemo mišiniu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą