Ant grotelių kepti marinuoti pievagrybiai

Ant grotelių kepti marinuoti pievagrybiai
Ingredientai:
  • Balzaminis actas, 0.25 stiklinės
  • Sojų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Perspaustos česnako skiltelės, 2 vienetai
  • Šviežiai malti juodieji pipirai
  • Pusiau perpjauti pievagrybiai, 500 gramų
  • Kapotos petražolės papuošimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišykite actą, sojų padažą, česnaką ir pipirus, sudėkite perpjautus pievagrybius ir marinuokite 20 minučių.

  2. Įkaitinkite grilį, grybus pamaukite ant iešmų ir kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.

  3. Prieš patiekdami pabarstykite kapotomis petražolėmis.

  4. Puikus receptukas mėgstantiems iškylas gamtoje, taip pat ieškantiems įdomesnio garnyro.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą