- Ilgavaisiai agurkai, 2 vienetai
- Feta, 120 gramų
- Natūralus jogurtas, 4 valgomieji šaukštai
- Alyvuogės, 50 gramų
- Paprika, 0.5 vieneto
- Krapai, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Papriką aptepkite aliejumi ir iškepkite orkaitėje, atvėsinkite, nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais (bet galima naudoti ir šviežią).
Fetą sutrupinkite, sumaišykite su jogurtu, paprika, supjaustytomis alyvuogėmis ir kapotais krapais. Užspauskite citrinos sulčių ir užberkite pipirų, viską gerai išmaišykite.
Agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis, uždėkite an jų po šaukštą paruoštos masės ir susukite. Sutvirtinkite mediniais dantų krapštukais arba apriškite svogūnų laiškais. Skanaus!