- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 2 stiklinės
- Miltai, 1 stiklinė
- Aguonos, 0.5 stiklinės
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Varškė, 400 gramų
- Bananai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų).
Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės.
Tuo tarpu pasidarykite įdarą: ištrinkite varškę su likusiu cukrumi ir bananais.
Dėkite paruoštą masę į blynus ir juos sulankstykite vokeliu arba susukite.