Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Aguonos, 0.5 stiklinės
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 400 gramų
  • Bananai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų).

  2. Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės.

  3. Tuo tarpu pasidarykite įdarą: ištrinkite varškę su likusiu cukrumi ir bananais.

  4. Dėkite paruoštą masę į blynus ir juos sulankstykite vokeliu arba susukite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Justė
» Rašyti komentarą