- Prinokę bananai, 2 vienetai
- Vidutinio dydžio kiaušiniai, 2 vienetai
- Kokosų aliejaus kepimui
Bananus iš pradžių nulupkie ir supjaustykite, po to pertrinkite su kiaušiniais. Tešla bus labai skysta.
Keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies ištirpinkite kokosų aliejų (apie 0.25 arbatinio šauktelio), dėkite tešlą (po 2 šauktus vienam blynui, ne daugiau). Jei pageidaujate, viršų galima pabarstyti riešutais, sėklomis ar uogomis.
Kepkite apie 1 minutę, kol apačia pagels, o pakraščiai atšoks.
Plona mentele apverskite blyną ir kepkie dar minutę.
Tokiu pat būdu sukepkite likusią tešlą.
Blynelius patiekite šiltus. Skanu su klevų sirupu, medumi. Iš nurodyto tešlos kiekio išeina 8-10 mažų blynelių, pakanka 2 žmonėms. Jei norite, kad blyneliai būtų puresni, galima į tešlą įmaišyti 0.25 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, pačius blynelius pagardinti cinamonu ar vanilės ekstraktu.